Op zoek naar een nieuwe website?

Laat mij u begeleiden met goed webdesign

Ik begeleid u pro-actief van ontwerp, tot lancering, tot de nazorg.

Een website is vandaag de dag onmisbaar voor elk bedrijf, het is tevens uw 24u/24u, 7d/7d bereikbare visitekaartje. Zo’n website dient alvast goed vindbaar te zijn (SEO) en dient mooi en modern te ogen. Enkel door met die belangrijke kenmerken rekening te houden, kunnen we immers uw klanten prikkelen om hen over te zetten tot actie / conversie.

Zelf aanpasbare websites

Websites dienen te ‘leven‘, daarmee bedoel ik dat ze vaak nieuwe ‘content‘ nodig hebben. Daarom zijn al mijn websites gebouwd in het wordpress “Content Management Systeem”. Met dit systeem kan u zelf online, van waar dan ook ter wereld, inloggen en uw website volledig beheren. Alle ‘toeters en bellen’ kiest u zelf, ik maak het zo uitgebreid als dat nodig is. Van de simpelste websites met enkel wat tekst, tot de meest uitgebreide webshops.

Wil u het ‘managen’ van de website eerder overlaten aan mij? Dat is geen enkel probleem, we bespreken op voorhand alle mogelijkheden.

Webshops

Webshops zijn hot en ook U zal met uw bedrijf mee op de digitale kar moeten springen. Doordat ik zelf een gehele webshop run (www.delievedraak.be) heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Ik kan u begeleiden met het afhandelen van betalingen, plaatsen van artikels, opzetten van acties, marketing, etc…

Klaar voor een nieuw online avontuur?

Nieuwe website of vernieuwing van een oude website?
mail mij:

E-mail: yannick@bydesigns.be